Vyhledej
Taneční skupina Angeles Dance Group > Sport > atletika

Na konci března se v Hradci Králové uskuteční tradiční běžecký závod Křížová desítka

Redakce / 17.03.2018
V sobotu 31.3.2018 proběhne v Hradci Králové již 6. ročník tradiční sportovní akce pro celou rodinu s názvem Křížová desítka. Jedná se o běžecký závod, kde se na startu potkávají elitní běžci s širokou veřejností.

Centrum závodu je opět umístěno u Lesního hřbitova v Malšovicích. Běžecký program pro děti i dospělé vyvrcholí ve 12:30 hod. Hlavním závodem je běh na 10 km, který láká účastníky zejména na unikátní trať ve tvaru kříže s asfaltovým povrchem a rovinatým profilem. 

SUPER VÍKENDHned druhý den na Apríla je rovněž v Hradci Králové zcela nový závod série Gladiator race. Víkend je tedy plný závodního adrenalinu :-)

Pro ty, co by se chtěli hlavního závodu také účastnit a netroufnou si na celou desítku je připravena poloviční distance
„Jedná se o ideální start na začátek běžecké sezóny. Pro účastníky je připravena rychlá trasa uprostřed jarní přírody a v rámci programu si každý najde své. Očekáváme opět přibližně 500 běžců všech věkových kategorií“,
přibližuje Roman Šinkovský, ředitel pořádající organizace Sportvisio. Kontinuálně bude probíhat sportovní den pro celou rodinu s názvem Hradec na nohou a vložený KOSTKA hobby závod koloběžek. 

Nad akcí převzal záštitu primátor města Hradec Králové MUDr. Zdeněk Fink a hejtman Královéhradeckého kraje PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Pro účastníky je v cíli připraveno bohaté občerstvení a hodnotné ceny pro nejlepší. Podrobné informace k závodu jsou na www.sportvisio.cz.

foto v úvodu: František Sychra

Zde je video ze závodu z roku 2014:


Související články
Gladiátoři se utkají v pevnosti Josefov v závodě Inov-8 GLADIATOR RACE
Zimního Gladiator race v Josefově se zúčastnila i dvojnásobná mistryně světa Zuzana Kocumová
Krutá trať, drsné překážky, bahno, voda a velké odhodlání! To jsou Královédvorští účastníci závodu GLADIÁTOR RACE hned ve 3 fotogaleriích!
Aneta Khýrová z oddílu Carla.kupkolo opět vítězně. Tentokrát na Křížové desítce v Hradci Králové
Vaše komentáře

Přečteno 737x