Vyhledej
Taneční skupina Angeles Dance Group > Sport > ostatní sporty

Gladiátoři se utkají v pevnosti Josefov v závodě Inov-8 GLADIATOR RACE

Redakce / 19.08.2016
Už jen pouhé dva týdny a do Josefova přijede přes 2000 závodníků, aby se zúčastnili posledního ze tří závodů seriálu INOV-8 GLADIATOR RACE. Tato série v sobě kombinuje běh v náročném terénu s překonáváním přírodních i umělých překážek, jako např. přelézání bariér, pro Gladiator race typické brodění bahnem, přeskakování ohně, šplh, ručkování nebo plazení.

FOTOGALERIE - Gladiátoři se utkají v pevnosti Josefovv závodě Inov-8 GLADIATOR RACE

Organizátoři pečlivě vybírají originální lokality, aby mohli prostory areálů maximálně využít a zakomponovat do svých jedinečných tratí! A právě Josefov je pomyslnou třešničkou na dortu! Ten byl postaven jako pevnostní město a dobývat ho nebude jednoduché! Závodníci budou muset zdolávat hradební valy, říční koryta, pevnostní zdi, trať zavede závodníky do podzemních kasemat i do opuštěných vojenských budov. V termínu 2. -3. září 2016 se uskuteční hned několik závodů, na které se mohou přijít diváci podívat zdarma. V pátek proběhne 3 km dlouhý noční Gladiator race, v sobotu od 9:00 dětské závody a následně od 10:00 budou na hlavní trať intervalově vybíhat stateční gladiátoři a překonávat na 10 kilometrové trati přes 30 překážek. Ti, kteří zdolali všechny 3 závody Inov-8 Gladiator race, získají titul GR TRIUMPHALIS. Překážkové závody lákají na start sportovní nadšence napříč širokou veřejností. Bok po boku zde bojují špičkoví běžci, nadšení hobící, laická veřejnost, muži, ženy nebo smíšené páry.

 

Zájemci o start by si měli pospíšit, protože o závod je obrovský zájem a je již téměř zaplněn. Registraci je nutno vytvořit předem na stránkách závodu

Startovné ZDARMARedakce Královédvorska má 2 x startovné ZDARMA! A to pro odvážlivce, kteří nám napíšou nejhezčí motivační e-mail s odpovědí na otázku PROČ PRÁVĚ ONI (nebo jejich blízcí) BY STARTOVNÉ MĚLI ZÍSKAT. Moc se těšíme na odpovědi! Prosím zašlete je nejpozději do pondělního rána na e-mail: info/zavináč/kralovedvorsko.cz

Na závěr akce a vůbec celé série jsme se rozhodli, ve spolupráci s městem Jaroměř, uspořádat Gladiator race Afterparty. Chtěli jsme koncertem lidem poděkovat, že s námi závodili a spousta z nich zdolala všechny závody, což nebylo vůbec jednoduché. V tak úžasné lokalitě, která je vyhledávaná i světovými filmaři, to bude mít své kouzlo,“ říká jeden ze zakladatelů závodu Pavel Cibulka a zve diváky na atraktivní podívanou.

Koncert začíná 3. září 2016 v 18:00 přímo v centru pevnosti a můžete se těšit na kapely jako je UNITED FLAVOUR, NEW SOUND ORCHESTRA, WISHMASTERS. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v IC Jaroměř, v Městské knihovně Jaroměř a samozřejmě i na místě za jednotnou cenu 150 korun. Pro závodníky a děti do 15 let je vstup na koncert ZDARMA! Více informací o závodě Gladiator race a o následné afterparty naleznete na www.gladiatorrace.cz nebo www.pevnostjosefov.cz.





Související články
Akce na víkend 2. - 4. 9. 2016 ve Dvoře Králové a okolí
Lucie Sýkorová na třetím místě v Night Gladiator Race v Josefově!
Po úspěchu Gladiator race v pevnosti Josefov přicházejí organizátoři se zimní variantou tohoto sportovního klání bez hranic!
Zimního Gladiator race v Josefově se zúčastnila i dvojnásobná mistryně světa Zuzana Kocumová
TAXIS GLADIATOR RACE: Do Pardubic míří česká běžecká špička i závodníci ze zahraničí a vše bude pod dohledem kamer České televize
Již tento pátek startuje letošní zimní závod Winter Gladiator Race v Jaroměři - Josefově a to na nových tratích!
Na konci března se v Hradci Králové uskuteční tradiční běžecký závod Křížová desítka
INOV-8 Gladiator Race Run na Apríla poprvé v Hradci Králové
Jarní půlmaraton přilákal 300 běžců
GLADIATOR RACE oslaví své 5. výročí na závodech v Holicích, a to 15. - 17. 6. 2018
GLADIATOR RACE po druhé v roce 2018 míří do Josefova!
Letošní série závodů Gladiátor race začíná opět v zimním Josefově!
Extrémní překážkové závody Gladiátor race budou tento víkend opět v Jaroměři-Josefově!
Vaše komentáře

Přečteno 686x