Vyhledej
Taneční skupina Angeles Dance Group > Sport > tanec

Královédvorská taneční skupina ANGELES Dance Group má 3x zlato a 1x stříbro

Redakce, / 15.03.2016, Dvůr Králové nad Labem, adg.kralovedvorsko.cz
V neděli 13. března se konalo regionální kolo taneční soutěže CZECH DANCE MASTERS v Hradci Králové, kam jsme vyrazili se čtyřmi choreografiemi. Všichni se moc těšili, že si užijí soutěžní atmosféru, ale i na případné medaile. Jako již tradičně jsme měli největší konstrukci, dokonce dvě a spoustu rekvizit. Nic jsme neztratili, nezapomněli a mohlo se začít.

FOTOGALERIE - ADG taneční soutěž 13. března 2016


Jako první nastupovaly děti v kategorii DVK s choreografií "Na půdě". Malí duchové, předvedli strašidelný rej plný zvratů a překvapení. Podařilo se jim opravdu zabodovat a v konkurenci 4 tanečních souborů vybojovali krásné druhé místo. 
Malé děti v kategorii MINI soutěžili s choreografií "V Kaštánkově". Trochu jsme byli nervózní, jak se jim to povede, protože ještě na tréninku v sobotu před soutěží to nebylo to pravé. Jaké bylo naše překvapení, když děti na nic nezapoměly, žádný kaštánek se netoulal, tam, kde neměl a vše klaplo. Děti napjatě očekávaly vyhlášení - a překvapením byla zlatá medaile. Radost byla ohromná. 
Juniorky se svou choreografií "Šílenství" doslova ovládli jeviště i hlediště. Získaly zaslouženě první místo. 
V hlavní věkové kategorii jsme měli zastoupení se skladbou "Infinity". Zde jsme získali také zlatou medaily. Na první soutěži se vždy objeví drobné nedostatky skladby, nudné pasáže apod. V tomto týdnu budeme vše vylepšovat, aby jsme již v sobotu 19. března v Chrudimi na regionálním kole Taneční skupiny roku předvedli ještě lepší výkon.

Další články Taneční skupina Angeles Dance Group

Související články
Angeles Dance Group - královédvorská taneční skupina s vlastní show
Medailová sobota v Chrudimi pro Angeles Dance Group
Tanečníci královédvorské ADG si zajistili na mistrovství Čech postup na mistrovství České republiky
Fotogalerie a video z galapředstavení Angeles dance group
Vaše komentáře

Přečteno 636x